Cawangan HPA di Hotel De Palma Ampang.

allhpaproducts
Kita memilih hotel ini kerana mereka menjadikan hotel ini sebagai hotel syariah pertama di Malaysia.Kita wajib memberikan sokongan agar hotel ini menjadi kukuh seperti hotel – hotel yang lain.Kukuh dengan syariat Islam itulah misi kita .Kita mahu berniaga dengan mereka kerana Allah tanpa meletakan syarat kerana mereka sanggup mengubah pandangan masyarakat agar percaya kepada perhotelan syariah.
InsyaAllah cawangan HPA akan siap pada awal Jun 2009 ini di lobby hotel de Palma.Kita membuka cawangan bagi tujuan menyampaikan maklumat produk halal kepada masyarakat yang berkunjung ke hotel.Sama misi dengan hotel de palma,kita jadi pelengkap kepada keperluan halal yang dicari .Usaha untuk menyampaikan produk halal ketangan pengguna terus giat dijalankan melalui rangkaian niaga yang semakin berkembang.Amin.

Sumber : Blog PU HPA 

HPA4u – Alhamdulillah syukur dengan perkembangan ini. Moga akan ada lagi hotel-hotel yang akan menjalinkan kerjasama dengan HPA pada masa hadapan. Biarlah produk HPA akan lebih mudah tersaji kepada masyarakat biarpun di mana mereka berada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: