Mari Bersama HPA

“Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslim”

Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran? Ingin menambah pendapatan dengan menyertai perniagaan rangkaian produk HALAL secara online?

Mari Bersama Kami Menjadi Pengguna Dan Usahawan Perniagaan Rangkaian Produk Halal HPA Secara Online  

Kenali HPA

Jika anda pernah mengenali jenama Radix di pasaran, anda seharusnya mengetahui bahawa HPA adalah syarikat yang mengeluarkan produk ini. HPA merujuk kepada Herba Penawar Al-Wahida. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 dan merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal berupa makanan kesihatan berasaskan herba, produk makanan Halal, produk kegunaan harian dan produk kosmetik.

Produk HPA adalah produk yang paling banyak diminati di pasaran kerana harganya yang sangat berpatutan, berkualiti tinggi, mujarab dan selamat digunakan. Sehingga kini HPA telah mengeluarkan hampir 200 jenis produk dipasaran dan ianya semakin bertambah dari masa ke semasa.

Sebenarnya HPA sedang berusaha mengeluarkan 500 jenis produk dalam masa terdekat Insyallah. Uniknya bila anda menjadi ahli pengedar HPA anda akan berpeluang menambah pendapatan walaupun dengan hanya membeli barangan kegunaan harian yang dibekalkan oleh HPA. Barangan keperluan harian memang diperlukan, jika tidak membeli produk HPA anda terpaksa juga membeli produk dari syarikat lain. Tapi bila membeli di HPA anda berpeluang menambah pendapatan anda.

Jadi tunggu apa lagi?

Sertai HPA melalui laman online kami di www.DuniaHerba.net/anaksoleh .

Hubungi kami kalau anda memerlukan maklumat yang lebih lanjut.

YM:anaksoleh


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: